Electronick

Elektriciteitswerken in Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen.

Mijn doel als elektricien?

Als elektricien opgegroeid in Brugge ben ik van jongs af aan gewoon aan het zien van prachtige gebouwen. Zo heb ik de smaak te pakken gekregen om dit ook over te brengen met mijn werk, door middel van passie, motivatie en vakmanschap maken wij van ieder project, nieuwbouw of renovatie een technisch moderne en luxe woning.

Door regelmatig opleiding te volgen zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste trends en producten op de markt.

Verlichting

Verlichting is de sleutel om tot een prachtig interieur en exterieur te komen, daarom bieden wij gratis verlichtingsadvies en een persoonlijke lichtstudie aan iedereen die dit wenst, ook denken wij graag mee met de interieurarchitect indien dit gewenst is. Wanneer we de woning mogen uitrusten met domotica kunnen we een echt slimme woning creëren waarmee nog veel meer sferen te creëren zijn doordat we de verlichting slim aan kunnen sturen. Kijk hiervoor zeker op onze domotica pagina om meer mogelijkheden te ontdekken.

Depannage

Voor iedereen dat een probleem heeft met zijn elektrische installatie, particulier of bedrijf zijn wij 7 op 7 te bereiken om snel tot een oplossing te komen voor uw probleem.

Bel dus snel naar 0498 21 07 56 en wij sprinten u meteen te hulp.

Domotica

Een domoticasysteem of een smarthome bied tal van voordelen t.o.v. een klassieke installatie. Het doel is om van de woning 1 geheel te maken en maakt aanpassingen of uitbreidingen nadien steeds mogelijk. Een smarthome hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn, u kunt initieel kiezen voor een basis installatie waarbij u meteen al van een hoop voordelen geniet en nadien upgraden als u hier meer budget voor heeft. In combinatie met een thuisbatterij nemen de mogelijkheden nog meer toe. Neem dus zeker een kijkje naar onze thuisbatterijen en op onze domotica pagina voor alle mogelijkheden. 

Focus op kwaliteit
Doordachte plaatsing
Focus op service
Vast aanspreekpunt

Interesse in onze diensten?

Electronick

Electronick richt zich op luxe, kwaliteitsvolle elektrische installaties bij particulieren en zelfstandigen in West-,Oost- en Zeeuws-vlaanderen en op het plaatsen van thuis-en bedrijfsbatterijen bij particulieren en kmo’s voor een transitie naar een duurzamere toekomst.

Contact


Ter Woestijne 1, 8310 Brugge