Electronick

Laadpalen in Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen.

Laadpalen

Nood aan een laadpaal bij u thuis? Of wenst u op de parking van je bedrijf, winkel of horecazaak één of meerdere oplaadpunten voor je werknemers en klanten?
Electronick zorgt voor het juiste laadsysteem voor uw situatie.

Bovendien zijn laadpalen 100% fiscaal aftrekbaar voor bedrijven. De elektriciteit die de laadpaal verbruikt kan voor 75% worden afgetrokken.Zappi v2 laadpaal

Waarom een laadpaal?

Een laadpaal laad uw auto tot 8x sneller op dan een regulier stopcontact en in tegenstelling tot een gewoon stopcontact is de bekabeling en de elektrische beveiliging voorzien op de grotere stromen die gepaard gaan met het laden van elektrische auto’s.

De Zappi laadpalen zijn momenteel de beste keuze voor wie thuis zorgenloos wil opladen. Zappi past automatisch de laadstroom aan zodat al uw apparaten in huis blijven functioneren en uw hoofdzekering niet springt.Prijs

De prijs van een laadpaal is afhankelijk van veel factoren. Daarom komen wij graag volledig vrijblijvend eerst ter plaatse kijken om de situatie te analyseren en afhankelijk van uw wensen en de technische mogelijkheden doen wij u daarna een voorstel op maat. Heeft u een drukke agenda dan is het ook mogelijk om op basis van voldoende fotos een goed beeld te krijgen van uw situatie. Maar om een idee te geven, er is al een laadpaal voor uw elektrische wagen vanaf €1300 geleverd en geplaatst.

Focus op kwaliteit
Doordachte plaatsing
Focus op service
Vast aanspreekpunt

Interesse in onze diensten?

Electronick

Electronick richt zich op luxe, kwaliteitsvolle elektrische installaties bij particulieren en zelfstandigen in West-,Oost- en Zeeuws-vlaanderen en op het plaatsen van thuis-en bedrijfsbatterijen bij particulieren en kmo’s voor een transitie naar een duurzamere toekomst.

Contact


Ter Woestijne 1, 8310 Brugge