LAADPALEN

Meer diensten

Heeft u al een elektrische auto staan, of bent u van plan er één te kopen? Dan is het aangewezen een installateur te raadplegen voor een correcte en veilige installatie van  uw eigen laadpaal. Wij verzorgen alles van ontwerp tot realisatie zowel voor grote en kleine projecten. Voor bedrijven bieden we laadpalen aan met laadbeheer, dit houd in dat er automatisch gefactureerd word, je kunt live de laadstatus volgen en indien gewenst zelf het kWh-tarief instellen.

Een laadpaal laad uw auto 2 tot 8x sneller op dan een regulier stopcontact en in tegenstelling tot een gewoon stopcontact is de bekabeling en de elektrische beveiliging voorzien op de grotere stomen die gepaard gaan met het laden van elektrische auto’s.

Op basis van uw gebruiksprofiel kunnen wij perfect uitrekenen welke batterij bij uw gezin past, Dit is wellicht het allerbelangrijkste, dit doen wij door middel van een plaatsbezoek en een gesprek om jullie gezinssituatie vast te stellen, aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.

De prijs van een laadpaal is afhankelijk van veel factoren. Daarom komen wij graag volledig vrijblijvend eerst ter plaatse kijken om de situatie te analyseren en afhankelijk van uw wensen en de technische mogelijkheden doen wij u daarna een voorstel op maat. Heeft u een drukke agenda dan is het ook mogelijk om op basis van voldoende fotos een goed beeld te krijgen van uw situatie. Maar om een idee te geven, er is al een laadpaal voor uw elektrische wagen vanaf €1300 geleverd en geplaatst.