Zonnepanelen in Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen.

Tijd voor groene energie

Electronick is vooral actief in Oost-, West-, en Zeeuws Vlaanderen om uw woning van zonnepanelen te voorzien, een thuisbatterij is hierbij optioneel. Hiervoor kiezen we enkel voor kwaliteitsmaterialen met een sterke focus voor afwerking dit aan de scherpste tarieven.
Onze troeven zijn flexibiliteit en snelle service dat 7/7 bereikbaar is.

 
Wij zijn van mening dat enkel het beste kwaliteit goed genoeg is, u heeft vast wel al gehoord van de merken: LG, JA Solar, Bauer, SAJ, SMA en solar edge. Dit zijn dan ook de merken waar wij trots mee werken.
Een goeie correcte uitleg op maat van uw woning, daar staan wij voor.
Geen enkel dak is dezelfde, maar ook geen enkel paneel is gelijk, voornamelijk qua afmetingen, daarom gebruiken wij de allernieuwste software om alles correct te kunnen berekenen.
 
Wij komen met alle plezier vrijblijvend langs om uw situatie te bespreken bovendien krijgt u voor we bij u buiten zijn nog de offerte in uw mailbox!
Wij hebben reeds onze oprichting ervaring met zonnepanelen, voor wie u ook kies, kies voor een installateur met veel ervaring!
 
Wij voorzien de installatie van A tot Z, van de eerste dakhaak tot de aanmelding bij de netbeheerder.
 
Al onze installaties worden steeds door een onafhankelijke instantie gekeurd, zo kunt u gerust zijn en genieten van uw investering.

Wij staan ook klaar om installaties te depanneren wanneer deze niet door ons geplaatst zijn.

Dit komt spijtig genoeg vaker voor dan u denkt, daarom zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar, een DC spanning van hoger dan 50V kan immers al dodelijk zijn.

Door middel van de logging dat in de omvormers is ingebouwd kunnen wij alle installaties opvolgen mits toestemming.