DOMOTICA

Meer diensten

Smartphones verdrongen de klassieke telefoon. Streaming deed de CD vergeten. En door Whatsapp en andere apps hoort sms’en nu al in het museum thuis. We leven in een digitaal tijdperk waarin technologie altijd sneller evolueert.

Maar wat gebeurde er met de elektrische installatie? Weinig: de opbouw

en de mogelijkheden van het elektriciteitsnetwerk veranderden de laatste 30 jaar

bijna niet. Bizar, want onze manier van leven en hoe we met de rest van de wereld

communiceren, evolueerden enorm. Wij verleggen de grenzen van de elektrische installatie op het vlak van comfort, veiligheid, gebruiksgemak en energieverbruik.

We proberen ons merkenaanbod beperkt te houden om op deze manier uitstekende service en kwaliteit aan te bieden daarom werken we bijna uitsluitend met Niko home control. Niko heeft zich al tientallen jaren bewezen zowel op vlak kwaliteit als op ondersteuning. Zo komt u nooit voor verassingen te staan indien u ooit een probleem zou hebben! Daar staan wij garant voor.

Een extra schakelaar? Een schakelaar vervangen door een bewegingsmelder? Of de verlichting dimmen in plaats van enkel aan- en uitschakelen? Geen enkel probleem! De basisinstallatie voorziet je woning meteen van alles wat je nodig hebt om vandaag of later ook voor meer comfort, veiligheid of energiebesparende functies te kiezen. Wil je meer mogelijkheden op vlak van comfort? Daar hoort een centrale bediening bij die je altijd en overal bij de hand hebt: je smartphone. Met extra dimmers, bewegingsmelders en sfeerbediening kies je nog eens voor extra bedieningsgemak en flexibiliteit.

Thuis wil je je veilig voelen. Je wilt er zeker van zijn dat je kinderen en je woning beschermd zijn. Zo kun je gerust ontspannen in je eigen woning. Met Niko Home Control weet je altijd wat er thuis gebeurt. Komen je kinderen thuis van school of is er

ongewenste beweging wanneer je er niet bent? Je woning waarschuwt je met een bericht. Waar je ook bent. Dankzij een videofoon aan je voordeur zie je op je touchscreen, smartphone of tablet wie er voor je deur staat. Op je smartphone zelfs wanneer je niet thuis bent.